Parket Utrecht

Op zoek naar parket Utrecht? Bij Houtlet.nl heeft u ruime keuze in verschillende soorten parket vloeren. U kunt bij ons terecht voor vele soorten parket. Naast parket vloeren bieden wij ook onder andere laminaat, parket en bambo vloeren. Voor parket Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden de parket vloeren altijd aan voor de scherpste prijs! Onze parket vloeren zijn altijd goedkoper dan bij de concurrent. De parketvloeren maken uw huis mooier dan laminaat vloeren. En bovendien zijn de vloeren goed isolerend. Breng een bezoek aan onze showroom in Amsterdam en bekijk alle parket vloeren.

Wat is parket?

Parket is de naam voor verschillende soorten houten vloeren. Een parket vloer krijgt een speciale behandeling. Daardoor is de vloer heel goed bestand tegen slijtage.
Parket kan uit veel soorten hout gemaakt worden. Hierdoor het verschil in kleur en vorm tussen verschillen parket vloeren. Vroeger was parket bijna altijd gemaakt uit eikenhout. Tegenwoordig is er een uitgebreid aanbod aan hout soorten. Bekijk al onze parketvloeren..

Parketvloer voorbeeld 1

Parketvloer voorbeeld 2

Het leggen van parket vloeren.

Ook kunt u bij ons terecht voor het leggen van parket vloeren. Wij leggen dagelijks vloeren in Amsterdam en omgeving. Onze klanten hebben oog voor kwaliteit. Wij bieden deze kwaliteit aan voor de scherpste prijs!

Parket vloeren leggen is over het algemeen niet moeilijk. Wij kunnen u advies geven over het leggen van een houten vloer. U kan er ook voor kiezen om de houten vloer door ons te laten leggen. Vraag nu direct een geheel vrijblijvend offerte aan. Of bekijk al onze adviezen met betrekking tot het leggen en onderhouden van uw parket vloer.

Parket Utrecht

Parket Utrecht speciaalzaak Houtlet.nl. Met onze ervaring van langer dan 20 jaar kunnen wij u de beste service geven. Wij leveren direct vanuit onze showroom in Amsterdam. Ook hebben wij een fabriek in Amsterdam met onze kleurstraat. De parket vloeren worden klaargemaakt in onze fabriek. Bekijk de pagina waarin u meer informatie over onze fabriek kunt zien. Als u geïnteresseerd bent in onze services neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Meer info parket Utrecht

Houten vloeren AmsterdamHouten vloeren HaarlemmermeerHouten vloeren HoofddorpHouten vloeren SchipholHouten vloeren Nieuw VennepParket Nieuw VennepHouten vloeren AmstelveenHouten vloeren HillegomHouten vloeren MijdrechtTegels Nieuw VennepParket HaarlemmermeerTegels HoofddorpVloeren Nieuw VennepParket SchipholHouten vloeren HaarlemHouten vloeren NoordwijkParket HaarlemHouten vloeren Aalsmeer