Tegels Amsterdam

Op zoek naar Tegels Amsterdam? Bij Houtlet.nl heeft u ruime keuze in verschillende soorten Tegels. Wij bieden mediterraanse tegels(Portugese tegels) en tegels met houtmotief aan. Voor tegels Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden de tegels altijd aan voor de scherpste prijs! Onze tegels zijn altijd goedkoper dan bij de concurrent. Breng een bezoek aan onze showroom in Amsterdam en bekijk alle tegels.

Wat zijn mediterraanse tegels?

(Portugese tegels)
Duizend jaar geleden bedachten de Moren hun techniek van tegels maken. En gebruikte deze tegelsoort vooral in luxe gebouwen. De Moren hebben de techniek naar Europa gebracht en tegenwoordig zijn ze wereldwijd beroemd. De tegels worden op dezelfde wijze als toen gemaakt. De met de hand gemaakte Portugese tegels, ook wel cementtegel genoemd, bestaan uit cement, zand en water met een toplaag van marmerpoeder, kiezelpoeder en organische kleurpigmenten. Bekijk al onze tegels..

[gdlr_frame type=”border” align=”left” caption=”Parketvloer voorbeeld 1″] [gdlr_image_link type=”image” image_url=”https://houtlet.nl/wp-content/uploads/2015/11/portugese-tegels.jpg” alt=”tegels-amsterdam” link_url=”https://houtlet.nl/wp-content/uploads/2015/11/portugese-tegels.jpg” target=”_blank” width=”370px”][/gdlr_frame]

[gdlr_frame type=”border” align=”left” caption=”Parketvloer voorbeeld 2″] [gdlr_image_link type=”image” image_url=”https://houtlet.nl/wp-content/uploads/2015/11/tegels-keuken-portugees.jpg” alt=”tegels-amsterdam” link_url=”https://houtlet.nl/wp-content/uploads/2015/11/tegels-keuken-portugees.jpg” target=”_blank” width=”370px”][/gdlr_frame]

Tegels toepassingen

Portugese tegels kunnen in oneindig veel stijlen toegepast worden. U kunt alle soorten patronen verkrijgen die u maar wilt. Dit zorgt voor een artistieke toevoeging aan uw woning. Portugese tegels worden het meest toegepast als wandtegel maar zijn ook zeker geschikt als vloertegel. Wij bieden deze kwaliteit aan voor de scherpste prijs!

Wij kunnen u advies geven over het plaatsen van de tegels. U kan er ook voor kiezen om de tegels door ons te laten plaatsen. Vraag nu direct een geheel vrijblijvend offerte aan. Of bekijk al onze adviezen met betrekking tot het leggen en onderhouden van tegels.

Amsterdam

Tegels Amsterdam speciaalzaak Houtlet.nl. Met onze ervaring van langer dan 20 jaar kunnen wij u de beste service geven. Wij leveren direct vanuit onze showroom in Amsterdam. Ook hebben wij een fabriek in Amsterdam met onze kleurstraat. De tegels worden klaargemaakt in onze fabriek in Marokko. Als u ge?nteresseerd bent in onze services neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!